Forside

Hvem er jeg

Musikhealing

Sjælsmusik

Healing koncerter

Streaming

Kontakt

  Sjælsmusik      
 

Sjælsmusik er dit personlige musikalske sjælsportræt.

Sjælsmusik er et musikstykke, der er specielt komponeret til dig og udtrykker din sjæls vibrationer.

Musikken er specielt velegnet til at opnå større kontakt med sin sjæl eller højere selv.

Eksempler på Sjælsmusik

  Dittes sjælsmusik
  Hannes sjælsmusik
  Thomas sjælsmusik
  Marias sjælsmusik
  Peters sjælsmusik
  Sofies sjælsmusik
  Tinas sjælsmusik
   
Se artikel fra Århus Stiftstidende den 16. marts 2014

KLIK HER

 

Du behøver ikke selv være til stede, når jeg laver sjælsmusikken. Ud fra dit navn, fødselsdato, tid og sted komponerer jeg en personlig healing- og meditationsmusik som udtrykker din sjæls vibrationer, som også healer krop og sjæl.

Jeg improviserer musikken i øjeblikket, ud fra den inspiration jeg modtager, når jeg stiller ind på din sjæls vibrationer. Derefter viderebearbejder jeg musikken i mit studie, lægger flere instrumenter på og optimerer lyden til perfekt CD kvalitet.

Du modtager musikken med dit personlige sjælsportræt som download.
Varighed ca. 20 min.

Jeg laver også musikalske sjælsportrætter til par, familier, grupper og firmaer.

Pris kr. 600,-


EKSTRA:
Du kan også få dit sjælsportræt både som download og tilsendt som CD, for kun kr. 650,-

KLIK HER FOR AT GÅ TIL BESTILLING AF SJÆLSMUSIK
 

  RING NU PÅ TLF. Tlf. 21 75 76 69 ELLER SEND EN E-MAIL: POUL@POULVINTHER.COM
 
 
 


Udsagn om Sjælsmusik
 

 
 

Musikken får tårer til at trille ned af mine kinder.

Jeg får gåsehud på kroppen.

Min kat lagde sig på mit skød og spandt, mens jeg lyttede.

Tusind tak.

( Kan DU føle MIN sjæl? - hvordan sker dette ?)

Venligst Bodil


Hjerteligt tak for min sjælsmusik. Jeg har modtaget alle fire filer.

Det var rørende at lytte til musikken. Min krop reagerede positivt på musikken, den vibrerer hurtigerer og føles lettere.

Jeg sidder efterfølgende med et stort smil om munden og nyder at være til.

Tak for formidlingen :-)

Kærlig hilsen

Birgit

Tusind tak for den smukke sjælsmusik, som du komponerede til mig! Den evne, du har her, er virkelig helt unik og ret fantastisk.
Da jeg modtog CD´en satte jeg mig uforstyrret og lyttede til musikken med hjertet. Den bevægede mig dybt og løftede omgående min bevidsthed op til sjælsplanet, hvor mit højere selv kom mig i møde.
Nu hører jeg musikken så meget så muligt hver dag, både i hjemmet og i bilen. Den gør mig helt rolig og fylder mig med så stor inderlig glæde, at jeg mærker, jeg bliver den bedste udgave af mig.
Du har endda formået at få to instrumenter med, som jeg har et særligt forhold til, nemlig panfløjte og harpe...
Sabrina Suzanne Jacobsen


Tusind tusind tak for den dejlige musik.
Jeg lytter til den flere gange dagligt og nyder den ro og glæde det giver mig. Nu glæder jeg mig til at lytte til din musik på messen her i Kolding.
Anne-Marie


Tak for den smukke musik, du har sendt mig.
Jeg satte mig med hovedtelefoner og lyttede hele cd'en igennem. Det var en stor oplevelse.
Siden har den kørt i sløjfe på mit anlæg, og musikken understøtter mit arbejde uden at forstyrre det. Tak for din indføling og kreative evne.
Ulrik Golodnoff


Tusinde tak. :D Det er den bedste fødselsdagsgave jeg nogensinde har fået! Det er meget smukt. Jeg håber virkelig at der er mange der har og vil købe en CD af dig, da det virkelig er en gave at høre ens sjælsmusik. Jeg takker dig meget for den. Hav det godt.
Trine.


Tak for musikken! Det lyder meget som mig... Jeg havde håbet på, at jeg var mere munter til at starte ud med, men håbet har jeg dog altid haft i mig ;-). Jeg og min familie hører musikken meget, selvom de synes det er noget mærkeligt noget. Det er jo ikke ligefrem Kaj&Andrea.
Lisbeth


Nu har jeg hørt din musik i over en uge. En eller to gange om dagen.  Jeg har fundet ud af, at lige når jeg er gået i seng for at sove, er rigtigt fint for mig at lytte. Jeg får ro og nogle fantastiske drømme.

Første gang jeg hørte musikken, græd jeg ved alle de dybe toner/partier og smilede stort inden i ved de lette lyse toner. Fantastisk. Hver gang jeg hører det finder jeg nye klange og følelser frem. Det er min musik.

Tusind tak for den. Vil anbefale dig til alle jeg kender.
Tine Hansen

 

Jeg vil lige dele dette med dig, da jeg synes at du skal vide hvor stor en betydning det du laver har.

I nov'16 købte jeg sjælsmusik til min veninde i gave. En uge efter at hun modtog musikken blev hun forladt af sin mand gennem 27 år. Hun har efterfølgende sagt at musikken har reddet hende fra at​ køre fuldstændig ned. Og at hun i den første periode kun er kommet igennem nætterne fordi hun har haft musikken, da det var det eneste der kunne få hende til at falde til ro. Hun bruger stadig dagligt musikken.

Og for mit eget vedkommende lytter jeg også til min musik hver eneste dag.

Så af hjertet tak. Anita.


Bare lige en tak for CD’en.  

Indtil videre har jeg den mest brugt den til at falde i søvn på, men også bare lyttet i vågen tilstand. Har indtryk af, at musikken er med til at ”flytte en masse brikker indeni mig”.

Og hvordan bruger jeg den så ellers:
Når jeg er på Beta-niveau lader jeg spontane billeder dukke op – styret af musikken – den del, jeg har valgt og som jeg så lytter til flere gange. (det kræver lidt hurtighed på fjernbetjeningen).

Eller det kan være situationer, jeg kender, som jeg så ”forbedrer”. (i lighed med bogen: Det er aldrig for sent at få en lykkelig barndom.) Eks.: Jeg så min sjæl som en lille pippi- langstrømpe/skipperskrækagtige pige. Hun blev omskabt til at være en fiks og meget dygtig ballerina på eet ben (med strutskørt og det hele). Det at være ballerina kræver i øvrigt også en psyke som kan måle sig med Pippis – tror jeg.

Jeg forestiller mig, at den lille stump, der lyder som himlens harper og små englebasser, kan danne er god baggrund for billeder fra tidligere liv – evt. livet mellem livene – en form for regression.  Men lad os se, den er nemlig meget kort. Måske skal jeg bare slukke og blive i stemningen. 

Der er ingen tvivl om, at musikken er god for mig. 

Og så ville jeg meget gerne vide, hvordan pokker du lader dig inspirere af en dato?
Inger 

Tak for din sidste mail – med kommentarer og den oplysning (som ”løser mit problem”): at du er clairvoyant.
Inger
 


Tusind tusind tak for cd.
Den er snart ”slidt”
Er faldet i søvn til den lige siden, og gæster sidste lørdag, synes også den var utrolig go. Kørte nonstop fra 19-01,30

Du kan bare det der.

Men venlig hilsen
Marianne
 


1000 TAK for den skønne musik -
den rammer mig virkelig dybt langt ind i min sjæl
Helle


Det er jo nærmest MAGI. Første gang jeg hørte min sjælsmusik, kunne jeg fornemme, hvordan musikken afspejlede mit livsforløb. Oplevede hvordan stemningen i musikken, passede perfekt til mit livsforløb.
Jeg bruger min "personlige" musik, når jeg skal slappe af og være "mig selv", eller når jeg skal være kreativ, både på det spirituelle plan og fagligt. Det giver mig netop en følelse af, at kunne være den jeg er, være ægte og give mig den personlige inspiration, som jeg tror på er så vigtig.

Det er musik på så højt et plan, at det skal opleves. At det samtidigt er en fryd at lytte på, gør det bare endnu mere fantastisk.
Ole Brønd

 

 
 

KLIK HER FOR AT GÅ TIL BESTILLING AF SJÆLSMUSIK

 

Tlf. 21757669 - poul@poulvinther.com